Schoonmaken

Hou de InspiraChamber goed schoon!

Het is erg belangrijk om de voorzetkamer goed schoon te houden. Waarschijnlijk wordt de InspiraChamber dagelijks gebruikt en kan daardoor vies worden. Maak hem dan ook wekelijks even schoon.

Schoonmaakinstructies InspiraChamber voorzetkamer:

Let op: de InspiraChamber is gemaakt van speciaal antistatisch plastic.Hierdoor ziet de InspiraChamber er enigszins mat uit. Dat is normaal.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap1

Inspirachamber® één maal per week schoonmaken

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap2

Haal de Inspirachamber® uit elkaar. Verwijder het paarse achterstuk van de Inspirachamber® en de dop.TIP: vouw de rand van de flexibele achterkant om, dit maakt het (de)monteren van de achterkant eenvoudiger.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap3a

Week de onderdelen (inclusief het masker indien van toepassing) in een warm en schoon afwassopje gedurende 15 minuten. Hierna de Inspirachamber® NIET afspoelen en NIET afdrogen.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap3b

Plaats de delen (inclusief het masker indien van toepassing) gericht naar boven in het bovenste rek van een (schone!) vaatwasser. Zie afbeelding. Gebruik een normaal programma en gebruik geen programma met droge hitte of een zwaar programma/cycli. Haal het product na beëindiging van het programma uit de vaatwasser.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap4

Schud de onderdelen krachtig uit om extra water te verwijderen.Schud van de InspiraChamber zowel het mondstuk als de achterkant uit. Na goed en krachtig uitschudden, moet de InspiraChamber al vrijwel droog zijn.Controleer ook of de InspiraChamber na uitschudden schoon is. Is dit niet het geval, herhaal dan stap 2 t/m 4.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap5

Laat de Inspirachamber® aan de lucht drogen in een verticale positie en NIET afdrogen.

Schoonmaken InspiraChamber voorzetkamer stap6

Zorg er voor dat alle onderdelen goed droog zijn voor deze weer in elkaar gezet worden.Sluit het achterstuk goed aan op de kamer bij het opnieuw in elkaar zetten.

Contact

Meer weten of een bestelling plaatsen?

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten?

Neem dan contact op via dit contactformulier.
U kunt ook een bestelling plaatsen via het formulier of via telefoonnummer  
0315 642 645

MML-Medical
De Hogenkamp 9
7071 EC  Ulft
www.mml-medical.nl

Stel een vraag

Delen

Disclaimer          Privacystatement          © MML-Medical